18.22

Kollar på tv och segar som tusan ... Kan inte idol bara börja nuuuu, haha vilken idolnörd jag är. Hmm, om man skulle gå bort till affären och köpa sig lite smått&gott strax?


22 Oktober

Fredag, mys, idol! Älskar fredagar helt enkelt, bästa dagen på hela veckan.


Och jag älskar dig!

21 Oktober

Snöat i Göteborg idag, men det försvann snabbt med regn och nu är det storm ute! Vädret är ungefär som mitt humör just nu... Upp och ner, kaos så att säga.

Konstigt, men känns som just du är den enda som förstår

20 Oktober

Sitter i soffan och pluggar på en historiatenta efter blir det matte,svenska och engelska plugg. Yeeey(!)


17.06

Iväg till gymmet med mig ...


19 Oktober

Ligger hemma i sängen och har bara ångest för skola, ska in imorgon och prata om att läsa distans. Jag får ta tag i det här men alla år i skolan har gjort så mitt huvud eller rättare sagt hela kroppen att vägra gå dit mer, ingenting jag kan göra. Såpass långt har det gått, och så ligger det till.

Panikångest.

15 Oktober

Kom nyss hem från skolan, nu är det HELG! Fyfasiken va skönt.


21.07

Det blev ett till besök på gymmet iaf! Rätt gött, men nu är jag helt slut ... Sitter just nu och kollar på the simpsons filmen, haha ganska rolig ändå brukar inte gilla avsnitten men ah.

Imorgon ska jag gå upp väldigt tidigt, ska skriva ihop lite saker för engelskan ... Ska redovisa en bok och försöka "sälja" den, JIPPI älskar att prata på engelska framför massa folk. Not.

Ska fortsätta se på filmen nu.
kram♥

16.39

Fan vad jag är sugen på Lipz, jag vill med också! Ibland är det tråkigt att bo så långt bort från allt ...


14 Oktober

Kom precis innanför dörren, har vart i skolan och gymmet direkt efter. Mycket skönt! :-) Nu sitter jag och äter tonfisk ur burk, mums äré.

Idag verkar bli en sån där tråk dag, skola-gym-disk-tvätt-plugg haha, helt ärligt? Fyfan va trist ... Men antar att jag är tvungen att görat i alla fall.

Men imorgon kommer Emma hit från UA så ska vi väl göra någon god mat och se på film, sen hänger jag nog med henne hem mot Frändefors där omkring, det märker jag ... Om om om.

Nu ska jag städa! Wi wi wi.
Kram♥


Bild från sommaren-08


20.23

Blev ett sent besök på gymmet istället, så kom nyss innanför dörren. Måste säga, fyfan va skönt det är nu efteråt så jäkla nöjd! Ser till och med fram emot tills gymbesöket imorn, inte illa. ;-)

Nu sitter ska jag hopppa in i duschen sen ska jag kolla på Grey's Anatomy, någon mer än jag som älskar det programmet?

Kanske hörs senare, el. så hörs vi imorgon!
Kram♥

Sportlife

Dags att sticka till gymmet, tränar på Sportlife som är ca 10 min gåväg hemifrån så det är nära och bra! Efter blir det sol, såklart och sen hem och plugg ... Mindre kul men vad gör man?

Kram♥

 


11.17

Precis slutat skolan! Nu ska jag gå och handla på Netto. Vad ska man ha till middag idag? Hm, får tänka på det och se vad jag är sugen på i affären.

Kram♥

13 Oktober

Godmorgon!
Kan säga fyfan vad trött jag är... Värsta som finnns att gå upp såhär tidigt, och ut i det kalla höstvädret och stå och vänta på bussen och frysa halvt ihjäl, nej usch!

Idag slutar jag 10.35, då ska jag hem och handla mat, äta, plugga och efter jag pluggat klart allt jag ligger back då ska jag gå bort till gymmet. Ska bli så otroligt skönt att springa av sig lite!!

Hörs senare idag,
Kram♥


21.24

Sitter och bläddrar emellan fotbollen, som jag gett upp vid det här laget, DH och American Pie.. Roligt liv :-) Men vad gör man annars en sen vardags kväll?

Ska snart gå och lägga mig, skolan börjar 08.00 imorgon har historia och eng! Efter det blir det faktiskt gymmet. Ne vad jag babblar, nu blir det soffan igen sen sängen.

Hörs imorgon.
kram♥

19.17

Såg nyss det nya Gossip Girl avsnittet som kommit ut, säsong 4 avsnitt 5. Fyfan va bra det ääär dör lite varje gång, Nate och Chuck? Säger inget mer ... Så är inget sagt ;-)

Nu sitter jag och väntar på PH sen efter det är det Desperate Housewives och Cougar Town. Tisdag är lätt den bästa "tv kvällen" i veckan - håller ni inte med?

Kram♥

Från och med Du


H&M

Blev Mcdonalds till middag idag, storhandlandet får vänta tills imorgon... Ibland måste man få vara lite tjock. ;-)

Kikade in lite på H&M förut, hittade lite t-shirtar och leggins och en snygg jacka nu till hösten! Beställde tills nästa månad, kan ju inte beställa allt på en gång, skor och hela köret nejnej, lite i taget! Här kommer lite av kläderna jag klicka hem.


Allt är ifrån H&M - som har 10% på allt denna veckan


12 Oktober

God middag!

Vilken dag... Börjar med att Rickard har feber och spyr, fick vara hemma idag och ta hand om honom, stackarn... Blir att gå och handla mat snart, storstäda och fortsätta ta hand om min lilla sjukling. Kanske kan bli en visit på gymmet senare ikväll men tror jag bara ska sola i så fall.

Vad gör ni idag?
kram♥

20.33

Precis kollar färdigt på PH, måste erkänna att det är rätt underhållande men inget jag kommer följa till 100% men något man kollar på när man är uttråkad hä.

Något jag följer på tv är Erik och Mackan - Gumball trodde inte att jag skulle gilla en serie med bilar men fan va roliga dom är dom två stollarna.

Nu ska jag stänga datorn för kvällen, så hörs vi imorgon.
Godnattkram♥

17.58

Sitter i köket och kollar på när Rickard gör mat, kan säga att det går sådär... Och om jag ska vara helt ärlig, så går det urdåligt! Haha. Fasen att kameran krånglar just nu, annars skulle ni fått se den delikata måltiden bestående av ris, schnitzel och mjöl/mjölk/klump-sås med peppar och salt!

Ikväll ska jag se på Paradise Hotel, börjar 19.30 har jag för mig. En av Sveriges skandal program? Ärligt tror jag inte att det kan bli så mycket värre än Kungarna av tylösand, för där har gränsen gått för länge sen. Men man kollar ändå på det, underhållning till tusen! Om det är bra el. dålig det är en annan fråga...

Nu ska jag och R ut på en promenad innan vi myser ner oss i soffan.
Kram♥


15.28

Kom inte iväg förut i alla fall, så vi tar bussen senare ikväll... (El. imorgon bitti!)

För några dagar sen klicka jag hem ett par nya skor, valde mellan Converse och Palladium skor men det fick bli Palladium denna gången, har haft Converse i många år nu så ville ha något nytt!



Vita - Palladium Pampa Hi


11 Oktober

...And I'm Back!
Har bestämt mig för att börja blogga igen.

Sitter ute på Tjörn efter en hel helg fylld av mys, otroligt skönt med en nykter helg som omväxling och har bestämt mig för att vara det minst några helger till.

Ska strax ta bussen till Göteborg, så vi hörs senare ikväll.
Kram ♥


RSS 2.0